XI. Horgász Kiállítás és Vásár

Tizenegyedik alkalommal került megrendezésre a Horgászsport Szakkiállítás és Vásár a budapesti Hit Parkban, melyen a  Fogas Horgászbolt ismételten a Perfect, Sensas és Rive márkák képviseletében vett részt.

Standunkat a már jól megszokott helyen, a főbejárat melletti hatalmas területen építettük fel. Idén is rengeteg újdonsággal vártuk a kilátogató sporttársakat. A pénteki napra a megfontoltabb látogatók és vásárlók voltak jellemzőbbek, akik céltudatosan érkeztek és tudták mire van szükségük, mit szeretnének megtekinteni, megvásárolni. Szombaton a nyitásra rengeteg ember érkezett, kb  negyed órán keresztül folyamatosan érkezett a tömeg a csarnokba. A gazdasági válság már talán kevésbé éreztette a hatását, de azért az érezhető volt, hogy a horgászok jobban meggondolták, hogy mire is költenek.

Akik kilátogattak a rendezvényre, biztosan nem csalódtak a látottakban, idén is rengeteg újdonsággal és akciókkal rukkoltak elő a horgászcikk gyártók és kereskedők. A Perfect – Sensas – Rive – Milo standokon bemutatásra kerültek az új horgászbotok, orsók, ládák és kiegészítőik, valamint rengeteg új úszó, etetőanyag, aromák és egyéb kiegészítők. Különös hangsúlyt kaptak az új Rive, Super Match és Sensas ládák, Sensas táskák és botzsákok, a Rive horgászbotok és a Perfect bot és orsó újdonságai. Ezen termékek egy része már webáruházunk kínálatába is felkerült, de a további újdonságok feltöltése is folyamatban van. A kiállításon mindenki megtekinthette, megfoghatta, kipróbálhatta a termékeket és kedvezményes áron akár meg is vásárolhatta azokat.

Köszönet mindazoknak, akik segítettek abban, hogy ez a rendezvény megvalósulhasson, többek között a Milo Nagykereskedésnek, a Team Sensas Velence versenycsapat tagjainak és a Fogas Horgászbolt alkalmazottainak!

Reméljük jövőre is találkozunk!

Elérhetőségeink:

+36309011447, info@fogashorgaszbolt.hu

Velencei üzletünk címe:

2481 Velence Fő u. 15.

Névkártya okostelefonhoz: