X. Horgász Kiállítás és Vásár

Tizedik alkalommal került megrendezésre a Horgászsport Szakkiállítás és Vásár a budapesti Hit Parkban. A Fogas Horgászbolt ismét a Perfect, Sensas és Rive márkák képviseletében vett részt a rendezvényen a Milo Nagykereskedés megbízottjaként.

Standunkat a már jól megszokott helyen, a főbejárat melletti hatalmas területen építettük fel, hogy a rengeteg 2011-es újdonságot megfelelően be tudjuk mutatni a sok érdeklődőnek. A gazdasági válság már talán kevésbé éreztette a hatását, a nyitás után rengeteg ember érkezett a kiállításra és ez természetesen a vásárlásban is megmutatkozott mindkét nap. Bár érezhető volt, hogy a horgászok jobban meggondolták, hogy mire is költenek, de azért a hobbi, a kikapcsolódási lehetőség ebben a nehéz helyzetben mindenkinek fontos.

Akik kilátogattak a rendezvényre, biztosan nem csalódtak a látottakban, idén is rengeteg újdonsággal és akciókkal rukkoltak elő a horgászcikk gyártók és kereskedők. A Perfect – Sensas – Rive – Milo standokon bemutatásra kerültek az új horgászbotok, orsók, ládák és kiegészítőik, valamint rengeteg új úszó, etetőanyag, aromák és egyéb kiegészítők. Különös hangsúlyt kaptak az új Rive ládák, Sensas táskák és botzsákok, a Rive horgászbotok és a Perfect bojlis bot és orsó újdonságai. Ezek a termékek már webáruházunk kínálatába is felkerültek. A kiállításon mindenki megtekinthette, megfoghatta, kipróbálhatta a termékeket és kedvezményes áron akár meg is vásárolhatta azokat. A Perfect Power szériájú botokat és orsókat 30 % kedvezménnyel lehetett megvásárolni, ezt a kedvezményes árat Március hónapban a webáruházban szereplő Perfect Power termékekre meghosszabítottuk, így a termékek továbbra is kedvezményesen vásárolhatóak meg a weboldalon és üzletünkben. A többi kint kiállított termékre a kállítási 10% kedvezmény még két hétig érvényes.

Az újdonságok folyamatosan kerülnek fel weboldalunkra és a kiállítást követő két hétben a kiállítási kedvezményes áron megvásárolhatóak lesznek a webáruházban és üzletünkben!

Köszönet mindazoknak, akik segítettek abban, hogy ez a rendezvény megvalósulhasson, többek között a Milo Nagykereskedésnek, a Team Sensas Velence versenycsapat tagjainak és a Fogas Horgászbolt alkalmazottainak!

Reméljük jövőre is találkozunk!

Elérhetőségeink:

+36309011447, info@fogashorgaszbolt.hu

Velencei üzletünk címe:

2481 Velence Fő u. 15.

Névkártya okostelefonhoz: