Monofil zsinórok

Nézet8/16/Összes/
Szűrő

1–8 termék, összesen 68 db

 • 2890,00 Ft

  A DSC technológia és a horgászzsinórhoz adagolt speciális TITÁN származék tette lehetővé az új CARBOTEX BOILIE & CARP horgászzsinór létrejöttét. A CARBOTEX mérnökei kifejlesztettek egy a sötétben is jól látható horgászzsinórt, mely segíti a horgászokat az éjszaka is aktív nagy halak kifogásában. A precíz gyártási folyamat során a japán alapanyagba egyenletesen integrált adalékanyagok, kiegészülve a speciális titán származékkal, továbbra is biztosítják a BOILI & CARP kimagasló lágyságát és erősségét.

  Carbotex Boilie & Carp monofil damil

  2890,00 Ft Opciók választása
  Gyors nézet
 • 2590,00 Ft

  A Carbon-Texture és a DSC technológiáknak valamint a magas követelményeknek megfelelő japán alapanyagoknak köszönhetően sikerült kifejleszteni a CARBOTEX CATFISH horgászzsinórt. A folyamatosan ellenőrzött gyártás során alkalmazott adalékanyagok segítségével érték el a fejlesztők, hogy a zsinór, nagy átmérője ellenére is megőrizze lágyságát és a felülete ellenálljon a harcsagereben fogainak.

  Carbotex Catfish monofil damil

  2590,00 Ft Opciók választása
  Gyors nézet
 • 1590,00 Ft2890,00 Ft

  A DSC technológiailag egy szilárd, stabil bevonatot eredményez a zsinór felületén. Ez a bevonat meggátolja, hogy a monofil szál vizet vegyen fel és ez hozzájárul ahhoz, hogy a CARBOTEX DSC megtartsa szilárdságát és csomótűrő képességét a horgászat során. A felületi kezelés növeli a kopásállóságot és a zsinór élettartamát.

  Carbotex DSC monofil damil

  1590,00 Ft2890,00 Ft Opciók választása
  Gyors nézet
 • 2690,00 Ft
  • A tökéletes HYBRID
  • Szinte láthatatlan a víz alatt
  • Fokozottan süllyedő
  • Megtartja a csomózott szakítószilárdságát nedves körülmények között
  • A CARBOTEX FLUOROCLEAR horgászzsinór egy egyedi FLUOROCARBON bevonattal rendelkezik. Ezáltal tökéletes HYBRID kombinációt alkot a két különböző alapanyag.
  • Virtuálisan láthatatlan a víz alatt, alacsony memória, jó dobhatóság, elképesztően tartós és egyedülálló csomótűrés.

  Carbotex Fluoroclear damil

  2690,00 Ft Opciók választása
  Gyors nézet
 • 1490,00 Ft2490,00 Ft

  A poliamid kopolimer és a CARBON-TEXTURED technológia kimagaslóan erős és stabil molekulaláncokat eredményez. Ezek a láncok kiemelkedő szakítószilárdságot és magas csomótűrést biztosítanak a horgászzsinórnak. Egyedülálló a termék UV-stabilitása. A német adalékokkal ellátott japán alapanyag, valamint a fejlett minőségellenőrzés egy speciális horgászzsinór megalkotását tette lehetővé.

  Carbotex Original monofil damil

  1490,00 Ft2490,00 Ft Opciók választása
  Gyors nézet
 • 3490,00 Ft

  Sok év fejlesztés után megérkezett a Carbotex új prémium kategóriás zsinórja. Polietilén alapú monofil zsinór a világon elérhető legjobb alapanyagokból, elsőosztályú gyártási technológiával készül.

  Kiszerelés: 550 m

  Carbotex Revolution Carp damil

  3490,00 Ft Opciók választása
  Gyors nézet
 • 2590,00 Ft

  Sok év fejlesztés után megérkezett a Carbotex új prémium kategóriás zsinórja. Polietilén alapú monofil zsinór a világon elérhető legjobb alapanyagokból, elsőosztályú gyártási technológiával készül.

  Kiszerelés: 275 m

  Carbotex Revolution Feeder damil

  2590,00 Ft Opciók választása
  Gyors nézet
 • 3490,00 Ft5990,00 Ft

  Új, 2023-as modell! Távdobásra kifejlesztett pontyozó monofil zsinór. Magas szakítószilárdsága mellett a kopásállósága, illetve csomótűrése is alkalmassá teszi a kapitális halak horgászatára. Közepes lágysága miatt gyorsan szalad ki dobáskor a gyűrűkön, ezért nagyobb dobások kivitelezésére kimondottan alkalmas. Alacsony nyúlása miatt gyorsan közvetíti a bevágást a kapás után. Világitó fluozöld színe miatt igen jól látható gyenge fényviszonyok mellett is, ami különösen előnyös, hogy a fárasztásnál jobban tudjuk követni hogy merre tart a megakasztott hal. Folyó vagy állóvízen is sikeresen alkalmazható.

  Carp Academy Invictus damil

  3490,00 Ft5990,00 Ft Opciók választása
  Gyors nézet
Betöltés Betöltés...

Minden termék betöltve