Fonott előke zsinórok

Nézet8/16/Összes/
Szűrő

1–8 termék, összesen 48 db

 • 890,00 Ft

  Elsősorban popup bojlik rögzítésére javasolt a használata. A fogselyemhez hasonló finom anyag az ellapuló tulajdonságának köszönhetően még a keményebb lebegő bojlikba is jól tapad. A felülete gyantázott, így garantált a tapadás.
  A megkötött csalit érdemes egy öngyújtó lángjával rögzíteni. A zsinór a víz alatt szinte teljesen láthatatlan.

  Kiszerelés: 30 m

  Carp Academy Bait Floss zsinór

  890,00 Ft Kosárba teszem
  Gyors nézet
 • 2590,00 Ft2690,00 Ft

  A jó minőségű ólombetétes előkezsinórok egyik legfontosabb tulajdonsága a megfelelő lágyság! A túl merev előkezsinórba, amely eláll a fenéktől, az etetésen úszkáló halak folyton beleakadnak és ez megzavarja őket, óvatossá válnak. A Heavy Core előkezsinór lágyságának és súlyának köszönhetően teljesen rásimul az aljzatra. Jól összeállított színkombinációja pedig biztosítja hogy észrevétlen is maradjon. Az újfajta szövési eljárással készült külső bevonat nagyon könnyen fűzhető, ezért pár pillanat alatt elkészíthetjük kedvenc pontyozó előkénket. A másik előnye, hogy a külső bevonatba nagyon finom kevlár szálakat is beleszőttek, ezáltal ellenáll a kagylóknak, tuskóknak és a köveknek is.

  – Kiszerelés: 10 m

  Carp Academy Heavy Core előke

  2590,00 Ft2690,00 Ft Opciók választása
  Gyors nézet
 • 2690,00 Ft

  Szuper lágy, kétkomponensű fonott pontyozó előkezsinór. Tökéletesen érzékeny pontyozó előkék készítésére kiválóan alkalmazható. Rendkívüli lágyságának köszönhetően könnyen tudják a halak a fel kínált csalit beszippantani, anélkül hogy gyanút fognának. 100%-ban körszövött, ezért csomózva is megtartja szakítószilárdságát. A rejtőzködő színe miatt jól beleolvad az aljzatba, és szinte észrevétlen marad. Gyors merülő képességű a benne lévő speciális, szintetikus szál miatt.

  Carp Academy Karma Hooklink előke

  2690,00 Ft Opciók választása
  Gyors nézet
 • 5590,00 Ft

  A bevonatos pontyozó zsinórok új generációja. A legtöbb bevonatos zsinór belső szála túl merev ahhoz, hogy érzékeny pontyozó előkét tudjunk szerelni belőle. Az Omen zsinór megalkotásánál az volt a fő szempont, hogy könnyen kezelhető, a bevonat eltávolítása után pedig megfelelően lágy zsinórt kapjunk. Minden tekintetben túlteljesítettük az elvárásokat! A kívánt mennyiségű bevonat egyszerűen, még körömmel is eltávolítható, a megmaradó belső szál pedig érzékenyen reagál a legkisebb mozgásra is. Jól megválasztott színei tökéletesen beleolvadnak az aljzatba, ezáltal észrevétlenné téve.

  Carp Academy Omen Skinbraid fonott előkezsinór

  5590,00 Ft Opciók választása
  Gyors nézet
 • 5450,00 Ft

  Extra erős és lágy előkezsinór ultra magas kopásállósággal. tökéletes előke alapanyag például akadós terepre, mivel biztosítja azt az erőt mely segít a halat megakasztani és kifárasztani még a legkritikusabb helyzetekben is. Legyen szó sűrű növényzetről, kagylókról vagy víz alatti akadályokról, a Ballisticra számíthatunk a legextrémebb körülmények között is.

  Kiszerelés: 20 m

  Carp Spirit Ballistic fonott előkezsinór

  5450,00 Ft Opciók választása
  Gyors nézet
 • 7000,00 Ft

  – Merev, bevonatos előkezsinór.
  – A gyorsan süllyedő, merev Combi-Stiff bevonatos fonott zsinór kiválóan alkalmas tiszta mederfenéken történő horgászatra.
  – A Strip-eaze (zsinórhámozó) szerszámmal egyszerűen fejtsük le a kívánt mennyiségben a bevonatot a tökéletes Combi vagy Hinge stílusú végszerelékek készítéséhez.
  – A Combi-Stiff könnyen kiegyenesíthető, a kész végszereléket húzzuk meg két Multi pull húzóeszközzel egy teáskanna csövéből kijövő gőz felett.

  Kiszerelés: 20 m

  Carp Spirit Combi Stiff fonott előkezsinór

  7000,00 Ft Opciók választása
  Gyors nézet
 • 7190,00 Ft

  Szuperlágy ólombetétes előkezsinór, melyből az elkészült előke a benne található tömör, de mégis hajlékony ólomszálnak köszönhetően tökéletesen követi a meder alakját ezzel is elrejtve azt az óvatos pontyok szeme elől. segítségével rejtetten horgászhatunk növények között vagy akár kavicsos meder esetén.

  Kiszerelés: 10 m

  Carp Spirit Gravity SSL fonott előkezsinór

  7190,00 Ft Opciók választása
  Gyors nézet
 • 4050,00 Ft

  Lassan süllyedő fonott előkezsinór, mely nagyon kis felhajtóerővel rendelkezik. Segítségével a csali könnyedén a mélyben tartható – ami nagy előny például fenekező horgászat esetén. Rendkívüli lágyságának és hajlékonyságának köszönhetően ideális választás számtalan előketípus elkészítéséhez.

  Kiszerelés: 20 m

  Carp Spirit Herculine fonott előkezsinór

  4050,00 Ft Opciók választása
  Gyors nézet
Betöltés Betöltés...

Minden termék betöltve