Waggler és slider úszók

Nézet8/16/Összes/
Szűrő

1–8 termék, összesen 60 db

 • 3755,00 Ft

  Az új fejlesztésű Arrow Waggler úszóba beépítettük a lamellás súlyrendszert és a Cralusso legsikeresebb fejlesztéseit, hogy elérjük a célunkat a NO1. waggler úszót. Az Arrow Wagglerrel egy rendkívül jól repülő, érzékeny, sokoldalúan használható és könnyen kezelhető úszót kínálunk. A hosszabb szár több előnyt is biztosít: segíti az úszót a repülésben, a vízben mélyebbre kerül az úszó súlypontja, ezért kevésbé befolyásolják a szél keltette felszíni áramlatok, a hosszú úszó mélyebbre süllyeszti a damilt, így megkönnyíti a damil víz alá merülését. A szállításnál a mérete sem okoz gondot, mivel nem sérülékeny, akár a bothoz hozzá fogva, vagy akár két részben is tárolható, külön a szár és külön a test.

  Kapható méretek: 8g, 10g, 12g, 14g, 16g, 18g

  Cralusso Arrow Waggler úszó

  3755,00 Ft Opciók választása
  Gyors nézet
 • 4050,00 Ft

  A nagy sikerű Arrow waggler úszónk példáján felbuzdulva újabb lamellás úszóval jelenünk meg az idei évben. Ebben az úszóban a legsikeresebb fejlesztéseink mellet a réznél kétszer nehezebb kombinált súlyrendszert építettünk. Az új, aerodinamikailag kifinomultabb testformának és az ólomfej-wolfram lamellák kombinációjának köszönhetően az úszó repülése és működése még precízebbé vált. Cserélhető antenna rendszerének köszönhetően több mint 20 féle, különböző átmérőjű és színű antennát használhatunk hozzá.

  Cralusso Bream Float úszó

  4050,00 Ft Opciók választása
  Gyors nézet
 • 1480,00 Ft1520,00 Ft

  A Cralusso legújabb fejlesztése sok horgász problémájára kínál tökéletes megoldást. A testes waggler úszóinkban alkalmazott és rendkívül közkedvelt kalibrációs megoldást sikerült beépíteni forradalmian új csőúszóinkba is. Ezek az úszók karcsú testüknek köszönhetően rendkívül érzékenyek, a kalibrációs megoldás pedig a leggyorsabb és legpontosabb úszóbeállítást teszi lehetővé.

  A Control Match úszó darttal (C1024) is kapható, melynek felépítése megegyezik a sima Contol Match (C1023) típussal, azonban a jobb repülés érdekében szárát dart szárnyakkal egészítettük ki és antennái cserélhetőek.

  Kapható méretek: 3g, 4g, 5g, 6g, 7g, 8g, 10g

  Cralusso Control Match úszó

  1480,00 Ft1520,00 Ft Opciók választása
  Gyors nézet
 • 2645,00 Ft

  A Dart úszó precíz dart szárnyai miatt jól repülő, kedvelt úszója lehet a horgászoknak. Ez az úszó is tartalmazza a legújabb fejlesztések eredményeit. A test anyaga poliuretán hab, mely nem érzékeny a felületi sérülésekre. A Dart sokoldalúan használható waggler úszó, mely mind a hobbi,- mind pedig a versenyhorgászoknak ajánlott Az úszóhoz ajánlott a Cralusso úszórögzítő használata.

  Cralusso Dart úszó

  2645,00 Ft Opciók választása
  Gyors nézet
 • 4250,00 Ft4730,00 Ft

  Folyóvízi horgászúszó modelljeinkkel, már több világversenyt is nyertek. A sikereken felbuzdulva célunk, egy olyan professzionális, waggler úszó megépítése volt, mely mind anyagában, mind működésében kielégíti a legmagasabb igényeket is. Rengeteg horgászúszó és waggler úszót találunk a piacon, de a Cralusso horgászúszók attól különlegesek, hogy a horgászok különféle gyakorlati problémáira kínálnak megoldást. A Cralusso legújabb innovációjának, a HELIO waggler horgászúszónak megalkotásánál nem kötöttünk kompromisszumokat, tökéletességre törekedtünk minden területen. A már jól bevált, Cralusso által kifejlesztett, remekül működő megoldásokat egy újabb testformával és egy rendkívül könnyű anyag, a HÉLIUM felhasználásával tovább tökéletesítettük. A HELIO waggler horgászúszók testét és szárát, ezzel a nagy felhajtóerejű gázzal töltöttük meg, a még tökéletesebb működés érdekében. A HELIO waggler horgászúszó, az alábbi fejlesztések eredményeképp, korunk legfejlettebb waggler úszójának számít.

  Cralusso Helio Waggler úszó

  4250,00 Ft4730,00 Ft Opciók választása
  Gyors nézet
 • 2100,00 Ft

  Az egyre népszerűbb pelletes nagyhalas horgászathoz kialakított, rendkívül strapabíró úszó. Rövid kialakításának köszönhetően a sekély, és a part menti vizekben is sikeresen alkalmazható. A különféle méretű és súlyú pelletek, bojlikvíz közti, vagy fenék feletti felkínálását is lehetővé teszi. A kalibráció segítségével gyorsan, egyszerűen, pontosan beállítható az adott csalinak megfelelően. A kalibrációs megoldás segítségével a különböző méretű és súlyú csalik vízközti használata során az úszó merülését a csalihoz igazíthatjuk.

  Kapható méretek: S-es, M-es, L-es

  Cralusso Pellet úszó

  2100,00 Ft Opciók választása
  Gyors nézet
 • 4555,00 Ft

  Pro Carbon waggler úszó, professzionális működése, a hobby és verseny horgászok legmagasabb elvárásait is teljesíti. Folyóvízi horgászúszó modelljeinkkel használóik számos világ, Európa és nemzeti bajnoki címet nyertek. A horgászok igényeinek megfelelően egy olyan egyedülálló, waggler úszót építettünk, mely mind anyagában, mind működésében az innovatív megoldásainak köszönhetően egyedülálló érzékenységet, könnyű használhatóságot biztosít. Ebbe az úszó modellbe egy rendkívül érzékeny kúpos carbon cső szárat építettünk, mely karcsú kialakításának köszönhetően, szél és hullám álló kivitel, valamint, érzékeny, látványos nagy elmozdulású, emelős kapásokat produkál.

  Cralusso Pro Carbon Waggler úszó

  4555,00 Ft Opciók választása
  Gyors nézet
 • 1745,00 Ft1860,00 Ft

  A Pro Match úszókban megtalálhatóak mindazok a hasznos fejlesztések, melyek a Control úszót teszik egyedülállóvá. Ezeknél az úszóknál további állítási lehetőséget és ezzel még nagyobb teherbírást tudunk biztosítani a réz lamellás levehető fejek alkalmazásával. Az úszó test felső vékonyabb szárának betolásával, illetve kihúzásával nagyon gyors, pontos és megismételhető úszóbeállítást tudunk biztosítani. A Pro Match úszó darttal (C1026) is kapható, melynek felépítése megegyezik a sima Pro Match (C1025) típussal, azonban a jobb repülés érdekében szárát dart szárnyakkal egészítettük ki és antennái cserélhetőek.

  Cralusso Pro Match úszó

  1745,00 Ft1860,00 Ft Opciók választása
  Gyors nézet
Betöltés Betöltés...

Minden termék betöltve