Bolognai úszók

Nézet8/16/Összes/
Szűrő

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

 • 910,00 Ft

  Állóvízre alkalmas, kétponton megvezetett csúszó modell. A 75250-es modellhez hasonló, de vastagabb nyakkikepzése nagyobb csalik alkalmazását is lehetővé teszi.

  – Kiszerelés: 1 db/csomag

  Exner Alfonz úszó

  910,00 Ft Opciók választása
  Gyors nézet
 • 905,00 Ft

  Mélyvízben nagy csalikhoz ideális ez a balsa antennás, két ponton megvezetett csúszó típus.

  – Kiszerelés: 1 db/csomag

  Exner Clio úszó

  905,00 Ft Opciók választása
  Gyors nézet
 • 990,00 Ft

  Mély folyóvizekre bolognai módszerhez ajánljuk ezt a két ponton megvezetett csúszó típust. Az antenna helyére világító patron helyezhető.

  – Kiszerelés: 1 db/csomag

  Exner Dirké úszó

  990,00 Ft Opciók választása
  Gyors nézet
 • 990,00 Ft1180,00 Ft

  A magyar U14-es válogatott 2012. évi világbajnoki címének megszerzéséhez nagy segítségükre volt ez az úszó. Bár a Szlovéniai Radece városánál rendezett verseny alapvetően nem bolognai botos verseny volt, mégis az első versenynapon egyik szektorban csak ezzel a módszerrel tudtak eredményesek lenni. Az ideális formájú csúszó úszóval problémamentesen meghorgászhatóak a nagyon mély (8-10 méteres) horgászvizek is. A cserélhető úszóantennával alkalmazkodhatunk akár a horgászat közben változó körülményekhez is. A csúszó úszók nagy előnye, hogy ütközők között rögzítve fix úszóként is kiválóan alkalmazhatóak.

  Kiszerelés: 1 db/csomag

  Exner Radece úszó

  990,00 Ft1180,00 Ft Opciók választása
  Gyors nézet
 • 925,00 Ft990,00 Ft

  Balsafa testtel készült folyóvízi úszó, mely nem kizárólag bolognai botos horgászatra kiváló választás. Rakós botos folyóvízi horgászatra akkor válasszuk, ha nagyobb csalival horgászunk, vagy a szerelék alsó részével „söprögetjük” a mederaljzatot. A központi zsinórvezetés nagyon tartóssá teszi ezt a modellt. Az úszótest formája az egyik legkedveltebb folyóvízi forma. Az Exner Size Color System (SCCS) egy olyan egyedülálló újítás, mely megkönnyíti a szerelék kiválasztását a ládából vagy tároló boxból anélkül, hogy az úszót forgatva meg kellene keresnünk a rá nyomott kicsi feliratot, ugyanis az úszók alján található festett színezéssel egyértelműen, ránézésre megmondható a méret. Minden típusú termékünknél ugyanazon méreteknél ugyanazt a színt használjuk (például 0,3 gr fehér), így könnyen megtanulható a kód sor. Horgászat közben is azonnal beazonosíthatóak a szerelékek a topset tartón több topset használata esetén, de már az is nagy segítség, ha megjegyezzük horgászat közben, hogy a különösen fogós szerelék például a fehérre festett úszóval volt szerelve.

  Kiszerelés: 1 db/csomag

  Exner Warta Bolo úszó

  925,00 Ft990,00 Ft Opciók választása
  Gyors nézet
Betöltés Betöltés...

Minden termék betöltve