Fogas Horgászbolt ajándék utalvány 5000 Ft értékben

5000,00 Ft

Az utalvány beváltható az alábbi módokon:
– Személyesen itt: Fogas Horgászbolt, 2481 Velence Fő u. 15.
– Webáruházunkban: www.fogashorgaszbolt.hu

Összehasonlítás
Cikkszám: FOGAS001 Kategória:

Leírás

Az ajándék utalvány értéke: 5000 Ft.

Az utalvány beváltható az alábbi módokon:
– Személyesen itt: Fogas Horgászbolt, 2481 Velence Fő u. 15.
– Webáruházunkban: www.fogashorgaszbolt.hu

Az utalvány egyszer használatos egyedi sorszámmal rendelkezik. A beváltáshoz szükséges a sorszám megadása.

A velencei üzletben töténő beváltás esetén az utalványt akár ki is nyomtathatja, de digitális formában is bemutathatja (illetve az egyedi sorszám megadása is elegendő).

Webes rendelésnél az egyedi sorszámot a kosában a „Kedvezmény kupon” mezőben kell megadni, majd a „Mentés” gombra kattintva a rendszer jóváírja az utalvány összegét. Biztonsági okokból webes vásárlás esetén egy rendelésnél csak egy utalvány kódjának a megadására van lehetőség. Amennyiben több utalvánnyal rendelkezik és egyszerre szeretné beváltani, küldje el emailben a vásárlás előtt az egyedi sorszámokat és válasz üzenetben elküldjük az összevont utalvány egyedi kódját, melyet a már korábban említett módon a kosárban érvényesíthet.

Az utalvány megvásárlása csak átutalásos fizetéssel, illetve PayPal/Bankkártyás online fizetéssel lehetséges, utánvétes fizetésre nincs lehetőség. A rendelés beérkezését követően díjbekérőt készítünk, melyet a megadott email címre elküldünk. Az fizetés beérkezését követően emailben elküldjük az elkészült számlát, valamint az egyedi azonosítóval rendelkező utalványt/utalványokat. A számla és az ajándék utalvány PDF formátumú, megtekintéséhez megtekintéséhez Acrobat Reader vagy valamilyen pdf olvasó szükséges. Megrendeléskor a szállítási módnál minden esetben a „Helyben átvétel az üzletben” lehetőséget válassza, mivel az utalványokat minden esetben digitális formában emailben küldjük el és így a rendelésre nem kerül szállítási díj felszámolásra.

A vásárlási utalványból nem tudunk vissza adni, ha a vásárolt termék nem éri el az utalvány összeget. Ilyen esetekben mindig javasoljuk, hogy válasszon még magának valamilyen terméket ami fedezi a fennmaradó összeget.

A vásárlási utalvány érvényessége: a kiállítást követően 6 hónap.

További információk

Tömeg 0,01 kg
Szállítási méretek 29,7 × 21 × 0,01 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fogas Horgászbolt ajándék utalvány 5000 Ft értékben” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…