Szállítási informáciok

A termékek szállítási módja:

A termékeket a GLS vagy MPL futárszolgálattal szállítjuk ki. A csomagokra csomagolási díjat nem számolunk fel. A feltűntetett szállítási díjak bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák (27% ÁFA tartalom). 40.000 Ft feletti vásárlás estén egyáltalán nem számolunk fel szállítási költséget. A termékek kifizetése utánvéttel, online bankkártyás fizetéssel vagy előre átutalással történhet. Banki átutalás vagy online bankkártyás fizetés választása esetén a szükséges adatokat a rendelés véglegesítése és lezárása után emailben küldjük el vásárlóinknak elektronikus díjbekérő formájában, a vég számlát a fizetés beérkezését követően küldi ki a rendszerünk. A legtöbb futárnál már lehetőség van bankkártyás fizetésre is a készpénz helyett, de ez utánvétes fizetésnek minősül (nem online fizetés), mivel a csomag átvételekor történik a fizetés.

Mostantól lehetőség van PayPal fizetési megoldás választására is, melynek köszönhetően a külföldi utalások is kedvezőbbé válnak. A PayPal jutalékát üzletünk fizeti, tehát a PayPal-os utalás lényegében ingyenes mind Magyarországról, mind külföldről. A PayPal fizetési lehetőségről letölthető tájékoztatónkban olvashat, melyet ide kattintva érhet el: PayPal fizetés .

Delivering abroad: Send us an email (info@fogashorgaszbolt.hu) about the product, what you would like to buy, and we will send you the delivery informations!

A csomagküldő világszerte vállal szállítást és több EU-s országba akár utánvétesen is kérhető a csomag. Ennek költségéről a csomag méretének és értékének függvényében emailben adunk előzetes tájékoztatást! Küldje el emailben a kívánt termékeket és emailben megküldjük a szállítási költséget (A lenti táblázatok Magyarország területén belülre vonatkoznak). Ha elfogadja, akár már 48 – 72 óra elteltével meg is kaphatja a terméket. A megrendelt termékeket és a szállítási költséget előre PayPal vagy online bankkártyás fizetéssel kell teljesíteni azokban az országokban, ahova a csomagküldő utánvétkezelést nem vállal.

Az alábbiakban feltüntetett árak Magyarország határán belül érvényesek.

GLS és MPL futárszolgálat szállítási díja Magyarországon belül (alapdíj):

Rendelés értéke Szállítási költség
0 – 40.000 Ft 1990 Ft
40.000 Ft felett Ingyenes!*


Az utánvétes fizetési mód választása esetén az eladó 500 Ft-os díjat számít fel.

* A GLS futárszolgálat esetén a csomag súlyának felső határa 30 kg. Amennyiben a csomag súlya meghaladja a 30 kg-ot, de nem éri el az értéke a 40.000 Ft-os ingyenes szállítási határt, úgy a rendelést több csomagban küldjük el és a második csomag szállítási díját külön felszámoljuk.

A GLS futárszolgálat vállalja, hogy a csomagot a feladást követő munkanapon, munkaidőben. 8 és 17 óra között kiszállítja. A futár, ha nem talál otthon senkit, felkeresi a megrendelőt telefonon (a rendelésnél megadott telefonszámon, melyet átadunk a futárnak, de bizalmasa kezelik), illetve értesítőt hagy a címzettnek. A szállítási díj szükség esetén egy második kézbesítési kísérletet is tartalmaz. Ha végképp elérhetetlennek bizonyul a megrendelő, csomagja néhány napig a legközelebbi GLS depóban kerül elhelyezésre. Amennyiben az ügyfél nem jelentkezik a csomagért, visszaszállításra kerül a feladónak, jelen esetben a Fogas Horgászboltnak.

A GLS futárszolgálat esetén lehetőség van a csomagot GLS csomagpontra vagy csomagautomatába is kérni. Ez esetben a szállítási módnál a megfelelő opciót választva megjelenik a csomagpontok és automaták térképes keresője, ahol kiválaszthatja az önnek megfelelő címét. Csomagautomata esetén a maximális csomagméret: 74 x 60 x 43 cm. Túlméretes csomag esetén a rendszer nem ajánlja fel ezt az opciót.

Az MPL futárszolgálat esetén lehetőség van a csomagot MPL csomagpontra (postán maradó) vagy csomagautomatába is kérni. Ez esetben a szállítási módnál a megfelelő opciót választva megjelenik a csomagpontok és automaták térképes keresője, ahol kiválaszthatja az önnek megfelelő címét. Csomagautomata esetén a maximális csomagméret: 74 x 60 x 43 cm. Túlméretes csomag esetén a rendszer nem ajánlja fel ezt az opciót.


Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Amennyiben a megrendelő nem veszi át a csomagot, fenntartjuk a jogot, hogy a megrendelőt a további internetes vásárlási lehetőségtől ideiglenesen eltiltjuk, amíg a korábbi esetet nem sikerül tisztázni.

A számlát és a jótállási jegyet 2021 Január 1.-től kizárólag elektronikus formában küldjük el a csomag feladása előtt. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Személyes áruátvétel:

A szállítási és csomagolási költség abban az esetben is TELJESEN megtakarítható, ha a megrendelő a csomagot a Velencei üzletünkben (Fogas Horgászbolt, 2481 Velence Fő u. 15.), munkaidőben és személyesen veszi át. Ilyen esetben a csomagra semmilyen szállítási és csomagolási költséget NEM számítunk fel. Ha ezt a megoldást választja, akkor az ügyfélszolgálattal történt előzetes egyeztetés után (ami történhet e-mailben vagy telefonon) lehet a csomagért menni. A megrendelt csomagokat legtovább 15 munkanapig tároljuk, közben munkatársunk több alkalommal is megpróbálja Önt e-mailben vagy telefonon értesíteni, a 15 munkanap letelte után a rendelést töröljük. Üzletünkben készpénzzel és bankkártyával egyaránt fizethet. Kártyás fizetés esetén az alábbi kártya típusokat tudjuk elfogadni: Master Card, Master Card Electronic, Maestro, Master Card PayPass, Maestro PayPass, Visa, Visa Electron, Visa V Pay, Revolut, Google Pay.

Amennyiben a megrendelő nem jelentkezik a csomagért, fenntartjuk a jogot, hogy a megrendelőt a további internetes vásárlási lehetőségtől ideiglenesen eltiltjuk, amíg a korábbi esetet nem sikerül tisztázni.

Szállítási határidők:

Webáruházunk több beszállító termékeit kínálja. A termékek egy része állandóan van készleten, más részüket nekünk is csak megrendelésre szállítják. Átlagos esetben a megrendelt termékeket 2-5 munkanap alatt ki tudjuk szállítani, ha erre nincs lehetőség, akkor e-mailben vagy telefonon értesítjük Önt arról, hogy melyik termékre kell várni. Ilyenkor lehetőség van arra, hogy az adott terméket kihagyjuk a rendelésből és a csomagot e nélkül küldjük el. Vagy arra is van lehetőség, hogy másik, hasonló (helyettesítő) terméket válasszon, esetleg megvárja a termék érkezését.

Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.

Túlsúlyos csomag:

A GLS Hungary futárszolgálat maximum 30 kg összsúlyú csomagot kézbesít. Természetesen Ön rendelhet ettől nagyobb mennyiségű terméket is (pl.: etetőanyagot), de ebben az esetben figyelembe kell venni, hogy az egyetlen dobozban nem küldhető el. Ekkor kettő vagy több csomagban kell feladnunk megrendelését. A második (vagy többi) csomag szállítási költségét a rendelés összértékétől függetlenül felszámítjuk! Bizonyos termékek szállítása jellegüknél fogva postai úton nem megoldható (pl. csónak, kajak, élő csali…), ezen termékek átvételére kizárólag az üzletünkben van lehetőség (ezt az adott termék leíró oldalán külön jelezzük).

Elérhetőségeink:

+36309011447, info@fogashorgaszbolt.hu

Velencei üzletünk címe:

2481 Velence Fő u. 15.

Névkártya okostelefonhoz: