IX. Horgász Kiállítás és Vásár

IX. Horgászsport Szakkiállítás és Vásár
Budapest, Hit Csarnok
Március 5-6.


Idén kilencedik alkalommal került megrendezésre a Horgászsport Szakkiállítás és Vásár a budapesti Hit Parkban. A Fogas Horgászbolt ismét a Perfect, Sensas és Rive márkák képviseletében vett részt a rendezvényen a Milo Nagykereskedés megbízottjaként.

Standunkat ismét a főbejárat melletti hatalmas területen építettük fel, mivel a rengeteg 2010-es újdonság bemutatásához sok helyre volt szükségünk. A pénteki nyitás után és később sem volt különösen érzékelhető a gazdasági válság hatása, idén is több ezer ember látogatott el a kiállításra és a forgalom csökkenése sem volt jelentős. Bár érezhető volt, hogy a horgászok jobban meggondolták, hogy mire is költenek, de azért a hobbi, a kikapcsolódási lehetőség ebben a nehéz helyzetben mindenkinek fontos.

Akik kilátogattak a rendezvényre, biztosan nem csalódtak a látottakban, idén is rengeteg újdonsággal és akciókkal rukkoltak elő a horgászcikk gyártók és kereskedők. A Perfect – Sensas – Rive – Milo standokon bemutatásra kerültek az új horgászbotok, orsók, ládák és kiegészítőik, valamint rengeteg új úszó, etetőanyag, aromák és egyéb kiegészítők. Különös hangsúlyt kaptak az új Sensas ládák, táskák és botzsákok, a Rive rakósbotok és a Perfect újdonságai. Ezek hamarosan webáruházunk kínálatába is felkerülnek. A kiállításon mindenki megtekinthette, megfoghatta, kipróbálhatta a termékeket és kedvezményes áron akár meg is vásárolhatta azokat.

Az újdonságok folyamatosan kerülnek fel weboldalunkra és a kiállítást követő két hétben a kiállítási kedvezményes áron megvásárolhatóak lesznek a webáruházban és üzletünkben!

Köszönet mindazoknak, akik segítettek abban, hogy ez a rendezvény megvalósulhasson, többek között a Milo Nagykereskedésnek, a Team Sensas Velence versenycsapat tagjainak és a Fogas Horgászbolt alkalmazottainak!

Reméljük jövőre is találkozunk!

Elérhetőségeink:

+36309011447, info@fogashorgaszbolt.hu

Velencei üzletünk címe:

2481 Velence Fő u. 15.

Névkártya okostelefonhoz: